A Tavernáról

Milyen egy igazi taverna? Friss, finom, házias ételeket főznek, családias a hangulat, nem tilos dalra fakadni sem. Ilyennek szeretném látni a saját virtuális tavernámat is. És hogy miért a hegyen? Olyan szép helyen élek, ami erdős-hegyes, határozott karaktere van a tájnak, a benne élő sváb embereknek.

Korábban a taverna.freeblog.hu-n laktam. Sajnos az ottani receptjeim az örök krumplimezőkre távoztak a fríblog halálával.

Az első GoldenBlog versenyen, 2006-ban, a Gasztroblogok kategóriájában 3. lettem vele:

,, Bár nevében képeket igér, inkább szövegben erős, az "adom" szó használata például kapásból komoly rajtpozíciót igér. Tartalomban teljesen kockásabrosz vonal, miatta nem fogunk Ázsia boltba járni, de jól áll neki. Nyár elején kicsit behalt, de ha a GoldenBlog támasztotta fel, már megérte a verseny. A borsófőzelék-szemlét emelem ki, hogy egy mégegyszerűbb sajáttal riposztozhassak: a konzervet (igen, konzervet) olajon fonnyasztott hagymára öntöm, sok pirospaprika, kicsit rotyogtatom, és kész is - sült virslivel isteni agglegénykoszt."

http://kispad.hu/bilagit/200607/goldenblog-2006---gasztro-rovat-es-egyebek.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit főztél ki?

Kenyér és kenyérfűszer

Kenyér. Mutatok ömlesztve egy párat, ami az idén készült és nyilván nem fotózom az összeset, de azért van néhány kép. Mondtam már, hogy nagy...